Fotoboek - puppy's - Duscha's tweede nestje

Duscha's tweede nestje is geboren op 1 november 2009. Het nestje bestaat uit maar liefst 9 teefjes en 2 reutjes. Hieronder zie je enkele foto's van de vader, meer info vindt je nog terug op www.kastorshome.be. Hier kan je zijn stamboom en HD-certificaat bekijken (klik op de woorden).

De eerste foto's staan online, hierop zijn ze 3 dagen oud. Kom regelmatig terug kijken, want ik probeer af en toe nieuwe foto's en eventueel zelfs filmpjes online te zetten.

Wegens een drukbezet leven heeft het even geduurd om de foto's en filmpjes (!) online te zetten. Daarom nu een hele fotoreeks van ongeveer een weekje oud tot bijna 3 weken. Daarna volgen de filmpjes ...

En hier volgen de filmpjes ...

Nog geen 2 weken oud zetten sommige van de pups hun eerste stapjes ...

 

De pups zijn bijna 3 weken en worden al een pak actiever. Hier zie je in drie filmpjes hoe rustig ze nog zijn als je net binnen komt, hoe actief ze worden als ze door hebben dat er iets te beleven valt en hoe speel ze al worden met mekaar. Nog geen 3 weken, maar ze kunnen al grommen, blaffen, oren trekken, ... Zalig om ze zo bezig te zien :-)

 

 

 

De pups zijn een dikke drie weken oud, dus het is tijd voor ... echt puppy-eten! Hieronder enkele foto's en een filmpje van hun eerste echte maaltijd. Het is duidelijk te zien dat ze bij de moeder niks tekort komen, want de meesten hebben al snel genoeg.

 

De pups zijn nu een dikke 5 weken oud. Door het vele bezoek dat ze krijgen enzo is het er niet van gekomen om nog foto's en filmpjes te maken. Door de drukte ben ik het ook een beetje vergeten gewoon. Hieronder een paar foto's van de pups tijdens het eten.

Hopelijk wordt het snel mooier weer, want met al die regen hebben ze nog niet buiten kunnen spelen. Ik hoop dit weekend en dan zet ik er gegarandeerd foto's of filmpjes van online.

Top