Fotoboek - puppy's - Duscha's eerste nestje

Duscha's eerste nestje is geboren. Vanaf nu zullen hier dus regelmatig nieuwe foto's van de pups verschijnen zodat u de evolutie van de beestjes op de voet kunt volgen.

De volgende foto's zijn van de eerste week. Op de foto zie je het niet zo heel goed, maar intussen zijn ze al een pak gegroeid. Let vooral op de foto met de wasmand uit de vorige reeks en die uit deze reeks. Dan merk je pas het verschil.

De puppy's beginnen hun eerste stapjes te zetten, iets wat niet gemakkelijk op foto vast te leggen is, daarom heb ik er een kort filmpje van gemaakt.

De pups zijn intussen bijna 3 weken oud. De voorbije weken zijn ze erg veranderd (kijk maar naar het filmpje hierboven), oogjes gingen open en eerste stapjes zijn gezet. Van een berg slapende hondjes zijn ze nu geëvolueerd naar een flinke bende speelse puppy's. Hier weer enkele nieuwe foto's:

Een kort filmpje van de puppy's toen ze hun eerste echte maaltijd voorgeschoteld kregen.

De puppy's zijn intussen 5 weken geworden. De voorbije twee weken zijn ze, zoals u al kon zien op bovenstaand filmpje, overgeschakeld op vaste voeding. Nu veranderen ze aan een razendsnel tempo. Ze zijn actief, speels, ze bijten, blaffen, kwispelen, ... Hier enkele foto's van de voorbije twee weken:

De voorbije weken hebben de puppy's verschillende soorten voeding voorgeschoteld gekregen en hebben ze, na het dooien, eindelijk buiten kunnen spelen. Dit levert volgende leuke foto's en een zalig filmpje op:

Tijd voor nog eens enkele nieuwe foto's. Eerst enkele van de overblijvende puppy's. Nog 4 puppy's, 2 reutjes en 2 teefjes zoeken een nieuwe thuis. Tenslotte enkele foto's van de pups die al verkocht zijn.

Dankzij de leuke foto's van de nieuwe baasjes kan ik een kleine toevoeging doen aan dit fotoboek en er nog enkele foto's opzetten van de pups nadat ze de nest hebben verlaten. Ze zijn allen flink gegroeid en nog heel erg veranderd na hun vertrek. Kijk zelf maar:

Top