Duscha - info

foto Duschanaam: Duscha of The Frontier View

geslacht: teef

geboortedatum: 16/01/2004

stamboom: St. Hubertus (voor meer info over de stamboom klik hier)


 

 

karakter: Duscha is een heel actieve en ondeugende hond. Ze is enorm aanhankelijk, maar tegelijkertijd tast ze voortdurend haar grenzen af waardoor we vaak stevig in de schoenen moeten staan en streng moeten optreden.

Ze is enorm lief en sociaal en is gek op andere honden. Enkel wanneer deze agressief op haar reageren, laat ze ook van haar horen. Ze is dan wel lief, maar ze laat niet op haar kop zitten.

Ze heeft een hekel aan plassen en nat gras, waardoor ze geen zit- of ligoefeningen wil doen als het geregend heeft. Wanneer haar jachtinstinct boven komt heeft ze er nochtans geen problemen mee om een gracht in te springen om achter haar 'prooi' aan te gaan. Ook een duik in het meer kan deugd doen als het heel warm is.

Hoewel ze vaak achter klein wild zit, zou ze er niet aan denken het beestje kwaad te doen. Heeft ze haar prooi overmeesterd kijkt ze me trots aan en laat ze het beestje er met de schrik van afkomen.

Kortom, een schat van een beest dat graag op avontuur gaat en gekke dingen doet, maar dat geen vlieg kwaad zou doen en door het vuur zou gaan voor haar baasje.

aantal nestjes: 3

momenteel een nestje: Ja, geboren op 5 april 2012

Top