Nieuws

Alle pups van Dara zijn verkocht

19 april 2011

Alle pups van Dara hebben een nieuwe thuis gevonden. Hopelijk brengen ze hun baasje voor geluk.

 

Hard groeien, op eigen benen leren staan en veel eten ...

21 februari 2011

Hard groeien, op eigen benen leren staan en veel eten, dat is wat de pups doen de laatste weken. Klik hier om de foto's te bekijken.

 

Er staan nieuwe foto's van de pups online!

31 januari 2011

Er staan nieuwe foto's van de pups online! Het gaat prima met ze. Ze beginnen de oogjes al open te doen.

Klik snel door voor de foto's.

 

Dara heeft 14 pups op de wereld gezet!

24 januari 2011

Donderdag 20 januari heeft Dara 14 pups op de wereld gezet, waarvan 8 teefjes en 6 reutjes. Ze stellen het allemaal zeer goed, al is het een hele karwei voor Dara om deze allemaal te voeden en te verzorgen.

Alle pups zijn sterk en gezond. De ridges lijken allemaal in orde, geen knikstaartjes te bespeuren en ze lijken ook geen sinussen te hebben. Onder zie je de eerste foto's.

Pups Dara

Pups Dara

 

Dara verwacht opnieuw puppy's

3 januari 2011

Rond 20 januari 2011 zal Dara nog een keer pups krijgen. Dit keer van een reu van Ger Van Butselaar nl. Lasse. De prachtreu heeft al verschillende titels gehaald waaronder Nederlands- en internationaal kampioen. Meer info over de vader vindt u op de website van Ger (klik hier). Wilt u even zijn stamboom inkijken dan klikt u hier.

Onder vindt u een paar prachtfoto's van Lasse. Hopelijk weldra nieuws en foto's over de pups. Hebt u al interesse in één van de pups, kijk dan snel even op de contactpagina en bel of mail Alex Vanlommel.

Lasse foto 1

Lasse foto 2

Lasse foto 3

Lasse foto 4